Jó éjt! borválogatással bővítettük boltjaink kínálatát!

Most, hogy ilyen jól bírjuk a száraz novembert, hiszen a nagyján már túl vagyunk. Nehezítésképpen vagy éppen könnyítésként a hónap második felében kiválaszthatjuk mivel ünnepelhetjük meg decemberben a kitartásunkat.

Mi férfiemberek – a természet koronái – ugyebár fáradhatatlanul és kitartóan visszük a vállunkon a világ ügyeit, de ezen felül is jó néhány különleges felelősség hárul ránk. 🙂
Másrészt férfinek lenni természet adta sorsközösség is, tehát szolidaritással és segítséggel szintén tartozunk egymásnak. Ennek jegyében mi most egy igazán jelentős ügyben igyekszünk jó szolgálatot tenni.

Az egyik legfontosabb férfiúi feladat az alkalomhoz illő bor kiválasztása. A kérdés életbe vágó, úgyhogy most komolyra fordítjuk a szót.
Még az alkoholfogyasztást tiltó vallások vagy kultúrák alatt is folytatnak gondos szőlőművelést és feldolgozást, bár náluk nem a bor a végállomás, hanem például a varázslatosan ízletes ecet.
A bor a történelmünk során az emberi létezés részévé vált. Legyen szó akár a szépen terített asztal ünnepéről, nagyszerű eseményről, vagy alkalmi baráti beszélgetésről. Ilyenkor a Várakozás izgalmával és misztériumával válogatjuk és készíthetjük elő a kínált kortyokat.
Hozzáértők és műkedvelők készítenek borokat, szakértők és érdeklődők bírálják és ajánlják őket. Már-már műveltségi elvárás a hozzászólni-tudás.

Mi úgy érezzük, hogy az is éppen nagyon fontos, hogy mivel búcsúztatjuk a napot ágyba bújás előtt, mivel koccintunk aznap utoljára.
Ezért gondoltuk, hogy teszünk egy ajánlást. (De nem fogunk borszakértőként tetszelegni, bár higgyétek el, hogy komoly tanulmányokat folytattunk. A válogatást tekintélyes szakértő borász is segítette.)
Különlegességeket ajánlunk az esti koccintáshoz.
Ritkán fellelhető ősi Kárpát-medencei fajtákat kínálunk, nagyra becsült, de mégis kicsi, családi pincészetek munkájából. Kíméletes, esetenként bio-organikus, vagy akár bio-dinamikus felfogású előállításból, ahol a termelő is, ültetvény is, termelés is korlátozott méretű és kivételes. A választékunk szűk, de bízvást figyelemre méltó.
“Jó ivású” vidám bor-ritkaságokat ajánljunk, amelyek emlékezetesek maradnak és kiválóan passzolnak egy szundi előtti utolsó koccintáshoz. (fogmosás előtt! 🙂 )
Szeretettel ajánljuk ezeket a remekeket. Meggyőződésünk, hogy látjuk ezekben a csodás borokban is tükröződni az élvezhető minőségre törekvést és az alapos gondoskodást, melyet mi a saját termékeinkre is fordítunk.
Íme a Billerbeck 2020. évi „Jó éjt!” borkínálata. A borok megvásárolhatók a saját szaküzleteinkben.(Korlátozott készleteink erejéig. Kereskedelmi mennyiséget nem szolgálunk ki, a nálunk vásárolt bor tovább nem értékesíthető.)

FOGYASZD FELELŐSSÉGGEL!

Billerbeck Márkaboltok listája

Csókaszőlő 2018. Bussay Pince Zalai borvidék száraz vörösbor

Kéknyelű 2018. Málik Pince Badacsony száraz fehérbor 

Kövérszőlő 2018. Hímesudvar Pince Tokaj édes fehérbor 

Kövérszőlő 2018. Hímesudvar Pince Tokaj édes fehérbor Kadarka 2017. Pósta Borház Szekszárd száraz vörösbor

Kadarka 2017. Pósta Borház Szekszárd száraz vörösbor
Juhfark 2018. Somló Kincse Pince Somlóhegy száraz fehérbor 

Juhfark 2018. Somló Kincse Pince Somlóhegy száraz fehérbor