Billerbeck szakbolti és online kedvezmények

Decemberi kedvezményeink

La Belle Époque termékek
% 19 600Ft-tól

La Belle Époque termékek

A La Belle Époque téli pehelypaplan egy különleges, luxus minőségű paplan, amelyet a legmagasabb szintű kényelem és melegség érdekében terveztünk.
A paplan töltete I. osztályú szürke lúdtoll és pehely 90% pehely tartalommal. A huzatanyaga fehér színű, szőve mintázott 100% pamutból készült, ami biztosítja a kiváló párakezelő képességet. Az alapanyagoknak és az eljárásoknak köszönhetően a paplan rendkívül puha tapintású és nagyon dekoratív, exkluzív megjelenésű.

A La Belle Époque párna egy különleges, modern dizájnú pehely és toll töltetű párna, amelyet a legmagasabb minőségű különleges elegáns huzat anyagokból készítünk.
A kis -és középpárna belsejében a töltet I. osztályú libapehely, testhezálló keménységet ad a közepesen kemény párnát kedvelőknek.
A nagypárna szendvics szerkezetű, azaz rendelkezik a párna egy belső maggal, amely az alátámasztást biztosítja, míg az azt körülvevő külső kamrák maximális komfortot nyújtanak.
Huzat anyaga 100% pamut, az elegáns fehér szín mellett a az önmagában nyomott virágminta teszi igazán exkluzívvá ezt a terméket.

A kedvezmények kizárólag a Billerbeck márkaüzletekben és a promócióban résztvevő üzletekben érvényesek. 

Cambrige matracok
% 174 600 Ft-tól

Cambrige matracok

A forradalmian új NDR composite springing rugózattal készülő Cambridge matracokat kétféle változatban kínáljuk a Cambridge Anne a női testalkatra, Cambridge James pedig a férfi alakra tervezve.
Nem kell többé kompromisszum, hanem lehet egyenrangúan mindenkinek jó!
Nagyszerű zónázásnak és az innovatív Öko SoftnesSt párnázó rétegnek köszönhetően tökéletes ortopéd alátámasztást biztosít a 9 zónára osztott matrac legendásan kényelmes és gerinckímélő hatású.NDR Compozite springing rugózat

174 600 Ft-tól 

A kedvezmények kizárólag a Billerbeck márkaüzletekben és a promócióban résztvevő üzletekben érvényesek. 

 

Hűség kedvezmény törzsvásárlóinknak
40% kedvezmény

Hűség kedvezmény törzsvásárlóinknak

  • Közkedvelt funkcionális száltöltetű CHANTAL ágynemű termékcsalád tagjai
  • Elegáns megjelenésű Bianka ágyneműhuzatok
  • Hízelgő Billerbeck törölközők fél áron!

Részletek

A kedvezmények nem összevonhatóak és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek.