Megkönnyítjük a termékválasztást a Billerbeck Navigátorral

ISMERŐS HELYZET, HOGY ÓRÁKAT ÜLSZ WEB-BOLTOKAT BÖNGÉSZVE ÉS MINDUNTALAN ELVESZÍTED A FONALAT, HOGY MIT IS KEZDTÉL KERESNI? VAGY TANÁCSTALANUL ÁLLSZ AZ ÜZLETBEN, MERT ÉPP AZ ELADÓ ELFOGLALT?

Megértjük, ha utálod, amikor egy áttekinthetetlen halommal állsz szemben a boltban. Ha tényleg ott vagy a létező üzletben, akkor az értékesítő még segíthet. (De lehet, hogy inkább gyorsan haladnál, mert várnak máshol.)

Ha pedig csak a monitor van szemben, akkor ahogy az idő szalad, akár fel is adod, ha nem boldogulsz.

Spórold az elveszett időt amit termékválogatás útvesztőjében töltesz, használd a Billerbeck Navigátort!

Összegezzük az elején, hogy mi a kívánság. Azután a Navigátor segítségével könnyebben eltalálhatsz a neked való darabokhoz.
Paplanok esetében a töltetanyagok mellett az évszakhoz igazodunk, de nem utolsó szempont, hogy mennyire legyen mutatós a kinézete.
Párna keresésnél a töltetanyagok és kivitel mellett különösen lényeges szempont, hogy milyen alátámasztást biztosít az fejünknek.
Matracainkat a fekvési pozíciók alapján csoportosítunk, ezen felül a testhez igazodás – vagyis a keménység – fontos, illetve a matracmag szerkezetére vonatkozó kívánságunkat is előre rögzíthetjük.

A Billerbeck Navigátor alkalmazás használata során megkapjuk azokat az ikonokat melyek segítségünkre lesznek a válogatás során. Ugyanezeket az ikonokat és színeket találhatjuk meg azoknak a cikkeknek az ismertetőjén, amik passzolnak a kívánságunkhoz.

IRÁNY A NAVIGÁTOR KIPRÓBÁLOM KATT IDE!

Billerbeck navigátor

Korábbi cikkeink pedig segíthetnek abban hogy mire figyeljünk választásnál

Mire figyeljünk matrac vásárlásakor?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes párnát?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő téli paplant?

A pehelypaplan tradíciója

Hogyan tisztítsuk az ágyneműt?