Új fejlesztésű, egyedülálló, már-már mindentudó ZeroPUR matracok

Mi a Billerbecknél egyaránt törekszünk arra, hogy minél kisebb lábnyomot hagyva trappoljunk át a természeten, és arra, hogy termékeink a vásárlóink örömére szolgáljanak, ráadásul sokáig jól teljesítsenek.

A matracgyártásunk körül történik manapság a legtöbb fejlesztés. Naná, hiszen a matrac kényelme befolyásolja leginkább az alvás minőségét. Csapatunk tehát arra törekszik, hogy ne hangos reklámok, hanem inkább dicsérő tapasztalatok nyomán jussanak el az új érdeklődők a matracainkig. Eddig nem vallottunk kudarcot, láthatólag nem okozunknői és férfi matrac csalódást a bennünk megbízó, jól aludni vágyó vásárlóinknak. A matracok körüli fejlesztéseink jelentős elismerést nyernek el és hírnevet hoznak nekünk.

Mire egy matracunk kikerül lakossági, vagy akár a szálláshelyeknek szóló kínálatba, addig rengeteg tesztelésen, próbán megy keresztül. Egyedülálló figyelemmel összpontosítunk a tartósság mellett az alvás közbeni kényelemes, „testigazító” alátámasztásra. Máig úttörők vagyunk abban, hogy a kedvenc fekvési pozícióra tervezzük a matracaink zónázását. Mára pedig újabb mércét állítunk fel, amikor a nemek szerint különböző testalkatokat is figyelembe tudjuk venni a matracépítésnél. A tapasztalatok alapján kikísérletezett, saját fejlesztésű NDR névvel védjegyzett kompozit rugózatunk végre áthidalja a rugómagos matracok általános hátrányát a rétegezett és formavágott habmatracokkal szemben. Elvileg akár egyedi testalkatra is tervezhetünk az NDR rugózattal kényelmes matracot lényegesen kisebb környezetterhelés árán, olyan anyagok alkalmazásával, amelyek a termék használatának lejártával újrahasznosíthatók, és nem mérnek ismert kockázatot sem a felhasználóra, sem az anyatermészetre.

Azok a hölgyek, akik javarészt oldalt alvók, ők csípő tájékon nagyon kényelmetlennek érzik azokat a matracokat melyek férfiak testalkatához tökéletesek (márpedig a matrac és az autó kiválasztása általában „férfimunka”, tehát eleddig a hölgyek a csendes beletörődéssel (sic.!) szokhatták meg a család új matracát).
A Cambridge matracokat viszont női alakra és férfi alakra külön fejlesztettünk. Fontos tervezési szempont, hogy ha egy ágykeretbe két matrac kerül, akkor ne legyen se küszöb, sem árok a kettő között! A Cambridge matracaink is tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kivételesen jó szél-definíció miatt nem keletkezik árok közöttük, az iker-élkeretes technikának köszönhetően pedig középen fekve is alig észlelhető a két matrac találkozása.

 

Cambridge Anne NDR rugós matrac

Cambridge James NDR rugós matrac