Fergie vadselyem paplan A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.
  • nyári
  • természetes, vagy természetazonos (szál-) töltet
  • hagyományos

Fergie vadselyem paplan

Billerbeck Fergie vadselyem paplan puha, lágy fogású, télen meleggel, nyáron hűvös öleléssel kényeztető nyári paplan. 

A selyem a legtöbb ember tudatában drága alapanyagként él és eggyé vált az abszolút luxus, valamint a leggyengédebb tapintás fogalmával.
Az egyes vadonélő hernyók gubóiból kinyert selyemszál, a vadselyem egy vastagabb szál, mint a tenyésztett selyemhernyóé, ugyanakkor az ebből a vadselyemből készülő termékek ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a selyem. A pamut töltetű termékekkel ellentétben, amelyek magukban tartják, a vadselyem töltetű termékek elvezetik a nedvességet.
Vadselyem töltetű termékek rugalmas, erősen nedvszívó, nedvesség elvezető, nagyon jól szellőző, antisztatikus paplanok, természetes, komfortos, kellemes alváskörülményeket biztosítanak.

Ajánljuk az allergiában szenvedőknek is, a selymet természeténél fogva kerülik a poratkák.
Télen meleg, nyáron pedig hűvös paplanok, köszönhetően az előnyös fiziológiai tulajdonságainak.
Extra könnyű, lágyan követi a test vonalát, tapintása finom és hűsítő. Meleg nyári éjszakákon pihentető alvást biztosít.
A selyemmel töltött paplanok hagyományos tisztítása napoztatással történik. Javallott a paplanokat havonta rendszeresen, de legfeljebb egy órán át, a direkt napfénytől védve, lehetőleg száraz időben szellőztetni. Ennek tisztító és tisztázó hatása van a selyemtöltetre, és átlagos körülmények között soha nem lesz szükség egyéb tisztításra. Amennyiben a paplan erőteljesen szennyeződne, úgy azt legfeljebb 30 °C-os langyos vízben mossuk, hideg vízben többször öblítsük, szárítógépben  “szekrényszáraz” szárítási módban szárítsuk. 

Huzat 100% pamut szatén
Töltet/Mag 100% vadselyem
Moshatóság 30 ˚C-on
Méret 135*200 cm / 200*220 cm
Töltetsúly 490 g / 800 g
Vásárolja meg webshopunkban