Belize élkeretes tasakrugós matrac A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.
  • hasmánt
  • feszes
  • tasakrugós
  • Nyári oldal
  • Téli oldal: különleges infra reflektor ezüst réteggel tűzve

Belize élkeretes tasakrugós matrac

A Billerbeck kollekcióhoz tartozó ZéróPUR termékcsaládunk tagja a BELIZE matracunk a javasolt hanyatt-hasmánt alváspozícióhoz zónázott tasakrugós magra épül, melynek gyártása során mellőztük a poliuretánt.
Matracainknál saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot a gyártásból, miközben meghagytuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot.
A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos, nem nyílik árok közöttük.
A fekvési komfort jellemzője: FESZES. Ezt a matracot a keményebb, de legalábbis nem a puha matracot kedvelők fogják kényelmesnek ítélni. A Belize matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.
A matracot téli- és nyári oldallal készítjük el.
A téli oldal öltöztető- és párnázó rétegei közé egy különleges infravörös reflektor réteget építünk be. Ez egy nagyon vékony, ezüsttel rétegzett, “átlélegző” membrán, amely a testünktől származó hő egy részét képes visszaverni. Így tehát segít kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremteni kevésbé fűtött hálószobában is, a fűtésszámla is elviselhetőbb lesz.
Indokolt a matracot az évszaknak megfelelően átfordítani.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.
Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem leszerelhető, élvarrással rögzített. A matrac tisztán tartása ennek ellenére egyszerű, hiszen – mint minden Billerbeck matrachoz – egy cserélhető és mosástűrő MEDICLEAN matracvédőt adunk ajándékba.

Huzat Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal.
Mag Élkeretes, tasakrugó, anatómiai zónázással
Ajánlott súlyhatár 130 kg
Matrac magassága 22 cm
Fekvési pozíció Elsősorban hason fekvőknek ajánlott
Keménysége FESZES
Méret 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Vásárolja meg webshopunkban