Andersen paplan A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.
  • átmeneti paplan
  • toll- és pehely
  • díszített

Andersen paplan

A természet remekműve

Az Andersen paplan töltete az eider-réce pelyhe. Ez az állat a legértékesebb töltőanyagot adja, a sarkvidéken vadon él, igen ritka, ezért a pelyhe kifejezetten értékes, exclusive töltetanyagnak számít. A pehelyrécék természetvédelem alatt álló vadmadarak. 

A pelyheket kézzel gyűjtik össze a fészekből / miután a fiókák elhagyták azt / és sok idegen anyagot tartalmazhat, így pl. tojáshéj és növényi szennyeződések. A pehely különleges tulajdonságai nem engedik meg azt, hogy géppel tisztítsák, így ezeket a szennyeződéseket kézzel kell eltávolítani. Egy fészekből mindössze 20 gr hasznosítható pihét lehet összegyűjteni.

A pehelyréce melegtartó hatása és szigetelőképessége egyedülálló, melyet a hernyóselyem huzat tesz különlegesebbé. A pehelypaplan első osztályú hőtartó-képességgel rendelkezik, nagyon könnyű ugyanakkor kellemes meleget biztosít.
A selyemhuzat különböző jacquard mintával készül, a minta nem választható. Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk akik szeretik az exkluzív, egyedi, rendkívül magas minőségű termékeket.

Huzat 100% hernyóselyem
Töltet/Mag 100% kézzel válogatott pehelyréce (Eider) pehely
Konfekcionálás 8*13 kocka tűzéssel
Moshatóság Nem mosható
Méret 135*200 cm
Töltetsúly 400 g
Vásárolja meg webshopunkban