Téli és nyári oldalú matrac?

A tartóssága érdekében minden matracnak jót tesz, ha időnként átforgatják.
Ha viszont matracunk egyik oldala mondjuk feszes, a másik testhezálló keménységű, attól még mi csak az egyik oldalt kedveljük igazán: vagy a feszeset, vagy a testhezállót. Úgyhogy esélytelen, hogy az ilyen matracunk időnként a hasáról a hátára átfordulhat. Márpedig a matracot forgatni kell!
Elképzelhető, hogy az értékesítési érvek között felsorolva egy ilyen kétféle keménységű oldal bejelentése jól mutat, de ha belegondolunk, akkor igazán csak a listát szaporítja. Ráadásul a matrac belső szerkezete adja annak keménységet, a párnázó réteg csak kevéssé módosít ezen. A kétféle fekvéskomfortú felület viszont azt eredményezi, hogy matracokat nem forgatja a vásárló.

Viszont! A „ROZMÁR különkiadás” megalkotása óta van olyan fejlesztésünk, ami meghozza az értelmét annak, hogy a matracnak két különféle felülete lehet!
Az új ZeroPUR matracok mégis eltérő oldalúak és garantáltan forgatni fogja mindenki, ugyanis különböző téli és nyári oldaluk van. A nyári oldal jól szellőző szövött kelme, a téli oldalba pedig beépíttetünk egy különleges infra reflektorként működő ezüst réteget, mely visszasugározza a testhőt. Ágyba bújás után hamar bemelegítjük a fekvőhelyet és ez a réteg aztán finom meleget tart az ágyban.

A matracot nem egy-két évre vásároljuk, hanem jóval hosszabb időre.
Vásárláskor általában nem gondolunk arra, hogy nem örök időre szolgáló matracot veszünk. Mivel nálunk elsődleges, hogy nem csalódhat senki a mi termékeink kényelmében és teljesítményében, ezért igyekszünk nagyon felhívni a figyelmet arra, hogy matracot csak a tulajdonságok áttekintése, és módszeres kipróbálás után érdemes vásárolni. A tulajdonságok sorában pedig nem a rugóhuzal átmérőjének tűrésmezeje, vagy az edzési hőfok a mértékadó!!! Hanem egyebek közt a zónázási tulajdonságok, a keménység, az alátámasztás igénye, stb.
És persze az, hogy a személyes kényelmünk árán mennyi szenvedést okozunk az anyatermészetnek!

Összefoglalva: Azt javasoljuk, hogy a leendő matracát mindig próbálja ki vásárlás előtt. De még előbb gondolja át milyen igényei vannak, milyen testalkatú, milyen pozícióban alszik legszívesebben, fontos-e önnek a környezetterhelés mértéke, az energiatakarékosság?
Látogasson el a Billerbeck márkaboltok, minősített értékesítési helyek valamelyikébe! Alvásszakértőink szívesen segítenek a választásban.

hőkamera felvételek