Cégünkről

A billerbeck cégcsoport – egy családi tradíciókkal rendelkező vállalkozás: 1921-óta készítünk kiváló minőségű ágyneműket. A pihentető alvás ideáját márkatermékeinkkel váltjuk valóra, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek mind alapanyagukban, mind környezettudatos gyártási módjuk tekintetében.

 

Egy jó nap éjszaka kezdődik

Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén a  100 éves hagyományokkal büszkélkedő németországi családi vállalkozásból kifejlődött – nemzetközi cégként méltán népszerűvé vált – billerbeck cégcsoport.

Fő tevékenységünk az alváskultúrával kapcsolatos termékek

  • párnák, paplanok,
  • matracok,
  • ágyak, ágyrácsok,
  • plédek, ágyneműhuzatok, lepedők)

gyártásából, beszerzéséből, illetve ezen termékek forgalmazásából áll.

Manapság a billerbeck márkanévről már mindenkinek az igen magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott első osztályú paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő.

A billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, a tökéletes, egészséges alváskörülményeket, megteremtő alváskultúrát!

 

Értékeink

Innovatív gondolkodás termékfejlesztésben és kereskedelemben

Vásárlóink igényeire szabott termékeink előállításakor modern technológiákat alkalmazunk és gondoskodunk ezek továbbfejlesztéséről.

 

Gazdaságosság, mint a továbbfejlődés alapfeltétele

A jövedelmezőséget vállalatunk tartós és egészséges továbbfejlődési előfeltételének tekintjük.

 

Környezetvédelem, azaz körültekintő eljárások az alapanyag beszerzésben és a gyártás során

Figyelembe vesszük az elismert környezetvédelmi irányelveket és számunkra magától értendő a természetes alapanyagokkal való helyes, környezetkímélő bánásmód.

 

Nyílt és kölcsönös kommunikáció

Vevőinkkel, beszállítóinkkal és munkatársainkkal együtt a kölcsönös párbeszéd és információcsere segítségével törekszünk az átláthatóságra.

 

Cáfolhatatlanul jó minőség: A termékminőség előfeltétele a minőségi munka

Termékeink és szolgáltatásaink legmagasabb minőségének alapja a gondosan kiválasztott alapanyagok és a folyamatosan optimalizált munkafolyamatok.