Pancsoló vízi-báli hangulat a billerbeck Álomstúdió enteriőreiben

A 2020-as év tavaszi enteriőrünk központi témája a sekély tengerpart, pancsolás, vidám napsütés ihlette meg, de mindez a víz alatt, tehát a sekély-tengeri élővilág pancsol a beszűrődő, vidáman csillogó napsütésben, az üde korall és hínárligetekben.

A nőiesebb vonalvezetésű enteriőrünket „Ariel szobája” inspirálta: egy modern fiatalos lakás hálószoba hangulatába találjuk magunkat, amelyet sellőpikkelyes tapétával díszítettünk, az ágyneműt korall mintás huzatba borítottuk és dekorációként az éjjeli szekrényen elhelyezett ezüst színű kerámiából készült rákok, tengeri csigák és kagylók teremtik meg a víz alatti varázst.

A férfiasabb vonalvezetés mood-ját a tengerparti világ adta. Az ágy felett halászhálót láthatunk, benne tengeri halakkal és rákokkal. Köré a vízi-báli hálószoba elengedhetetlen kellékeit, mentőövet, evezőlapátot készítettünk be, hogy a tengeri hangulatot még közelebb hozzuk, az enteriőrbe egy akváriumot is felépítettünk, benne bálban pancsoló szebbnél szebb vidám halakkal.

Az enteriőrök új színvilágával, a hangulatot idéző friss, tavaszi divatszíneinkkel találkozhatnak az Elegante és JOOP! briliáns minőségű ágyneműhuzatain és a hozzájuk igazodó puha törölközőinken is. Az idei tavasz három színe nálunk: zöld az egyik, mint a Sellő uszonya délutáni fényben, a másik olyan, mint a Púder a csikóhal arcán és a kékeslila pedig, mint a Tintahal elkenődött szemfestéke.