Admirálisi élet -és virtuális világ hangulata a billerbeck Álomstúdió enteriőreiben

Minden évben két enteriőrváltással készülünk a Dob utcai Álomstúdióba és a Váli utcai Billerbeck Art-ba, a tavaszi pancsoló-báli hangulatot októberbe lecseréltük, és két új mood-dal készültünk el őszre a vásárlóinknak, amelyet már meg is tudnak tekinteni a két üzletünkben.

Idén ősszel nem a hagyományos irányvonalat követjük az enteriőrök tematikájában, tehát nem lesz egy nőiesebb és egy férfiasabb vonal. Két témára rendezzük a Billerbeck Álomstúdió két enteriőrjét: A  virtuális valóság, a „mesterséges” intelligenciához kapcsolódó gondolatvilág az egyik inspiráció. Itt a szürke divatszínünk kap szerepet.

A másik központi téma pedig egy időtlen klasszikus téma: a tengeri élet – ha már tavasszal a tenger fenék mélyén voltunk –, most egy admirális hálószobájába nyerünk bepillantást, ahol a sárga és a kék színeink köszönnek vissza.

A Váli utcai boltunkba készültünk egy harmadik témával is és az nem más, mint az űrkutatás, űrhajózás.

Az enteriőrök új színvilágával, a hangulatot idéző őszi divatszíneinkkel találkozhatnak az Elegante és JOOP! briliáns minőségű ágyneműhuzatain és a hozzájuk igazodó puha törölközőinken is. Az idei ősz három színe nálunk: a Pollenek tánca névre keresztelt sárga szín, a Gyapjas lepke legény mellénye elnevezésű szürke szín és a tavasszal már bemutatott kékeslila színű Tintahal elkenődött szemfestéke.