Matrac külön női alakra fejlesztve?

Jó néhány éve következetesen teljesítjük a hívatásunkat, hogy a kínálatunk köréből kizárjuk a környezetromboló, vagy élettani szempontból aggályos termékeket.
Így álltunk rá úgy hét évvel ez előtt az újrahasznosított poliészter szálak kizárólagos használatára, aztán kb. négy éve létrehoztuk a PUR habok kiváltására alkalmas  párnázóréteget, 2020.-ban pedig a modern matracok között elsőként bemutattuk a teljesen poliuretán mentes Zéró PUR kollekciónk első darabjait, a tasakrugós szerkezetre épített Padova, Belize és Abbazia matracokat.
A hab-bölcső nélkül készülő, iker-élkeretes  Zéró PUR matracok további előnye, hogy a széltől-szélig egyenletesen rugózott karakterük miatt a használatban sokkal kényelmesebbek. Dupla ágyban két egymás mellé tett matrac között alig érezhető bármilyen átmenet.
A nagyon jól viselkedő és keresett tasakrugós szerkezetnek nagy előnye, hogy különböző huzalvastagságokkal készített rugókat lehet szabadon társítani, tehát jól zónázható matracok készülhetnek.
Viszont a terhelés alatti, testformát leíró, optimális testigazító alátámasztás érdekében szükséges, hogy a matrac összenyomódása ne egyenletesen növekedő rugóerő ellenében valósuljon meg. Magyarul: legyen egy kezdeti süppedés, ami ellen kisebb rugóerő dolgozik, aztán pedig lépjen föl egy határozott támasztóerő. Gondoljuk a női testalkat jellegzetességére: csípő alatt könnyen engedni kell a matracnak, míg a testformát felveszi. Egy ügyesen tervezett és jól kimunkált CNC vágott habszerkezetnek megmarad az előnye ebből a szempontból a tasakrugós matraccal szemben.
Ám nekünk hívatásunk, hogy az ideális matracot PUR habok használata nélkül teremtsük meg. Ennek a gondolatmenetnek a során született meg azNDR Compozite springing rugózat NDR composite springing koncepció, tehát az a fajta összetett rugózat, amelyik egyesíti a többféle rugótípusok lehetőségeit. Az ilyen matrac úgy zónázható, hogy változhat a rugóerő az összenyomása során.
Mi a női egyenrangúság hívei vagyunk. És igyekszünk ennek érdekében tenni is, ahogy tőlünk telik.
Eddig az asszonyok általában elismerték a férfiak döntéseit matrac-ügyben. Vagy fordítva, de végtére is mindegy: Az általában elérhető matracválasztékot nézve a közös döntés az mégis kiegyezés volt.
Ennek igyekszünk véget vetni. Nem kell többé kompromisszum, amikor sem az egyik, sem a másik favoritja nem teljesül, hanem lehet egyenrangúan mindenkinek jó!
Néhány éves fejlesztés, tesztelés, korrekciók után létrehoztuk azt a technikát, amely lehetővé teszi, hogy testalkatokra zónázzuk a ZeroPUR matracainkat.
A lehetőségek nagyon szélesre nyílnak ezzel! Akár személyre szabott matracot is lehet készíteni.
Mi úgy kezdünk, hogy elérhetővé tesszük a női- és a férfi testalkatnak külön kikísérletezett megfelelő matracainkat.
A forradalmian új NDR composite springing rugózattal készülő Cambridge matracokat tehát kétféle változatban kínáljuk. Anne a női testalkatra, James pedig a férfiaknak tervezett matracunk keresztneve.

Billerbeck márkaboltokban és a Édesálom Webáruházban már kaphatóak matracok! 

Cambrdige ndr matracok