Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a karanténi időszakból? 1. rész

A koronavírus a 2020-as évünk elképzeléseit elég drasztikusan átalakította, azonban hogy céljaink elé akadályt gördített az élet, nem azt jelenti, hogy fel kell adni terveink megvalósítását, hanem még inkább erőt kell venni magunkban, hogy azokat véghez vigyük.

Több mint egy hónapja a hétköznapi rutinunk alaposan megváltozott. A gyerekeink otthonról tanulnak (vagy inkább: a gyerekeinkkel otthonról tanulunk…), a nappalinkban dolgozó sarkot alakítottunk ki és még inkább figyelünk egészségünk megőrzésére, a higiéniára környezetünkben.

A boltok jelentős része bezárt. Az emberek többsége – tetszik, vagy sem – online vásárlásra kényszerül.
Mi is igyekeztünk hamar online technológiákra kapcsolni.
Cégünk gyakorlatilag 100%-os kiszolgálást nyújt vásárlói számára még ebben a szokatlan helyzetben is.
Igaz, hogy telepített üzleteinket átmenetileg bezártuk a járvány miatt, de webáruházunkban minden termékünk elérhető. Teljesen biztonságos módon vásárolhat nálunk és élvezheti megújuló kedvezményeinket és ajánlatainkat. Ha megakadna keresgélésben, vagy nem tudja eldönteni, hogy melyik árucikket válassza kínálatunkból, akkor kérdezzen bátran. Vevőszolgálatos kollégáink rendelkezésre állnak telefonon, vagy e-mailben. Az informatikai hálónk teljes értékű, így az Ön vásárlása és az áru kiszolgálása is zökkenőmentes.