Áldott lehet egy kényelmes párna

Kivételes megtiszteltetés ért bennünket, amikor azt a megbízást kaptuk, hogy készítsünk párnát Ferenc pápa számára, hogy a magyarországi tartózkodása alatt a nagyon intenzív programja közepette otthonos kényelemben és nyugalomban pihenhessen.

Többféle változatot készítettünk elő bemutatásra, végül – a jó pásztor szimbolikához is illeszkedő – gyapjú szál töltetű párnánkat választották ki számára. Hogy a megjelenés is az alkalomhoz méltó legyen, a külső huzatot egy gyönyörű, mintásan szőtt hernyóselyem szövettel készítettük.
Izgatott buzgalommal raktuk össze a különleges darabot. Végül nekünk is nagyon tetsző, magabiztos eleganciát mutató, és bízvást nagyon kényelmes párnát raktunk össze, és vártuk, hátha kapunk véleményt.
Kaptuk: a párnát a budapesti napok után elvitték a Vatikánba.

Tudjuk, (akik tudjuk), hogy korosodva mekkora jelentősége van annak hogy mi van a fejünk alatt pihenéskor. Míg fiatalon az alvás idővesztegetésnek tűnt, néha az ébredés okozott gondot, mára inkább szeretnénk ha alvásunk minősége javulna, ehhez keressük a személyesen nekünk kedves, kényelmes párnaváltozatokat.

A párnák nemcsak díszítik az ágyunkat, hanem a pihentető alvás elengedhetetlen kellékei is. A pont nekünk megfelelő párna támasztja a fejünket alváskor, alacsony izomtónusos állapotban, és hagyja békében pihenni az izomzatot. Ezért a napról-napra felfrissítő pihenésünkben is komoly szerepe van.
Egy nagyon tisztességes hálószoba-tanács a párnákra vonatkozóan: ne gondoljuk, hogy elsőre megtaláljuk az igazit, próbáljunk ki többféle lehetőséget!

Pára párna