Bambusz 4 évszak paplan A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.
  • nyári
  • átmeneti paplan
  • téli
  • természetes, vagy természetazonos (szál-) töltet
  • hagyományos

Bambusz 4 évszak paplan

A TERMÉSZETES ALVÁSÉLMÉNY

Bambusz 4 évszak paplan, két különböző töltetsúlyú paplanból áll, a két paplan a szélein összepatentozható, így könnyedén rögzíthető egymáshoz. Ketté patentolva, egyik része jellemzően egy könnyedebb, nyáriasabb paplanból áll, melyet elsősorban tavasszal és nyáron érdemes használni, amíg a másik része egy 3 meleg ponttal ellátott paplanból áll, mely elsősorban őszi és kora tavaszi napokon ajánlott.

80% bambuszszálból készült termék, üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága.

A Bambusz 4 évszak paplan  használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő.

A két paplan egymáshoz rögzítve pedig a hideg téli éjszakákon nyújt kellemes meleget.

Huzat 100% pamut, bambusz szállal steppelve
Töltet/Mag 80% bambusz-szál + 20% poliészter
Konfekcionálás kocka tűzés
Moshatóság 40 ˚C-on
Méret 200*220 cm / 135*200 cm
Töltetsúly 650+1300 g / 400+800 g.
Vásárolja meg webshopunkban