Karlsbad bonell rugós matrac

Karlsbad bonell rugós matrac

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK MATRACAINKAT?

KARLSBAD bonell rugós luxus kategóriájú matrac

A KARLSBAD matrac az exkluzív Dreamline kollekció tagja. Egy közepesen kemény zónázott bonell rugós magra épülő matrac hozzá épített topperrel.

Ebbe a topper rétegbe kívánság szerint különböző, ízlésnek megfelelő változatos párnázó anyagokat építhetünk be.
A zónázott bonell rugó magnak köszönhetően gerinckímélő, váll süllyedést megengedő és csípő alatt tervezett teherbírással rendelkezik, ezzel tökéletes alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak.

Ha a matracmagokról többet szeretne tudni kattintson ide.

Huzata kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
A matraccal egybeépített topper komfort kiegészítő, amely a különleges kényelmet szolgálja. A topper huzata lecipzározható a matracról szükség esetén tisztítható.

Négyféle topper betétet ajánlunk a matrachoz, így mindenki az igényeinek megfelelőt választhatja.

  •  panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • Kókusz / Latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvesség áteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. A Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
  • Viszkoelasztikus habbal kiegészített panel, más néven memória hab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Lószőr/ Latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyag kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.

A KARLSBAD matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

Matracmagasság:

  • 26 cm,
  • rugósűrűség: 112 db/m2
Huzat Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja.
Mag Élkeretes bonell rugósor, teherhordó betétekkel, 7-zónás.
Párnázó réteg Választható topper
Súlyhatár 120 kg
Keménységi fok 4
Méret 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Topper Öko Softnesst panel / kókusz/latex / viszkoelasztikus hab / lószőr/latex
Vásárolja meg webshopunkban