Basel szimmetrikus habmagos matrac

Basel szimmetrikus habmagos matrac

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK MATRACAINKAT?

A BASEL habmagos matrac többrétegű, gondosan zónázott, számítógéppel tervezett és CNC vágott magra épül, ideális a fekvő test számára
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.

Ha a matracmagokról többet szeretne tudni kattintson ide.

A fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab, középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Extra szerkezeti könnyítéssel láttuk el a matracot a váll és a derék közötti részen.
A matrac magassága 22 cm, mint jellemzően a Billerbeck kollekció matracai.
A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:

  • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

Huzatanyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. A huzat a matrac 4 oldalán körbefutó húzózár bontásával leszerelhető és tisztítható., de háztartási mosását nem javasoljuk.

A BASEL matracunk a Billerbeck családban lágyabb, de nem puha matrac. Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak.

Huzat Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme.
Töltet/ Mag Többrétegű szimmetrikus habmagos kombináció: háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab. (fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab, középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab). Extra szerkezeti könnyítéssel láttuk el a matracot a váll és a derék közötti részen.
Súlyhatár 120 kg
Fekvési pozíció Elsősorban oldalt fekvőknek ajánlott
Keménység 3,5/ 6
Méret 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Párnázó réteg Öko Softnesst panel / viszkoelasztikus hab / öntött latex
Vásárolja meg webshopunkban