Támogassa Ön is a családjukat nélkülöző gyerekeket!

Bízunk benne, hogy az Idei évben is jó-reménnyel támogathatjuk a Károlyi István Gyermekközpont lakóit  a már hagyománnyá váló LélekFótozó napon, decemberben, mely a A Billerbeck Budapest Kft. és partnerei közreműködésével és adományaival kerül megrendezésre. Addig is a nyáron  immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválra kerül sor, ehhez kéri fel most az Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány azokat, akiknek lehetősége engedi jószívvel támogassa az eseményt.

Az eseményre meghívást kapnak a családjukat nélkülöző, gyermekotthonokban, lakásotthonokban, nevelőszülőknél nevelkedő 6 – 18 éves gyermekek, akik a saját környezetükben tanulmányi eredményükkel, sportteljesítményükkel, magatartásukkal, a közösségért végzett tevékenységükkel példát mutattak társaiknak.

2019. június 17-18. között, számos színes szabadidős és kulturális programmal készül Fóton a Károlyi István Gyermekközpontban, az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál. A rendezvény évről évre növekvő sikerére tekintettel ez évben is szeretnék ha felejthetetlen, életre szóló élményt varázsolna a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára. A Gyermekfesztivál ismételt megszervezésének szándékát tovább erősítették a rendezvényeken akár vendégként, akár fellépőként résztvevők pozitív visszajelzései.

A VI. Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál több, mint 800 fő részvételével valósult meg, az idén megrendezésre kerülő rendezvényre hasonló számú résztvevőt várnak.

Az előző években megrendezett Gyermekfesztiválok igazi csapatmunkával jöttek létre, melynek – adományok révén – Támogatók, illetve az általuk képviselt szervezetek is részesei voltak!  

A Gyermekfesztivál kulturális, ismeretterjesztő, szemléletformáló, sport és szórakoztató programjaival igyekszik emlékezetessé tenni a nyári szünidő megkezdését a gyermekvédelmi szakellátás nevelőszülői hálózataiban, gyermekotthonaiban élő gyermekek számára. A tervek szerint a Károlyi István Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány és további külső támogatók segítségével ismét olyan fesztiváli forgatag kialakítására nyílik lehetőség a Gyermekközpont területén, ahol a színvonalas szabadidős tevékenységek széles választékából tudnak a rendezvény résztvevői válogatni.

A fenti célok eléréséhez elengedhetetlenül szükségesek azon Támogatók, akik anyagi segítségükkel (pl. sátorbérléshez, étkeztetéshez, fellépők meghívásához stb.) esetleg programjaikkal színesítik a Gyermekfesztivált, vagy élelmiszer-adománnyal, játékadománnyal illetve a rendezvény során felhasználható bármely más eszközzel támogatják fesztiválunkat, maradandó élményt nyújtva ezzel valamennyi résztvevő számára.

“Nagy örömünkre szolgálna, ha – amennyiben lehetősége engedi – Támogatóink között köszönthetnénk, amellyel nagyban hozzájárulna a rendezvény sikeréhez, ezzel pedig sok örömet okozna a résztvevő nehéz-sorsú gyermekek számára.
(Kapcsolattartónk: Bíró Endre; tel: 06-20/274-1959; e-mail: endre.biro@kigyk.eu)

Károlyi István gyermekközpont honlapja

A Gyermekfesztivál színvonalas megvalósításában nyújtott együttműködését előre is hálásan köszönjük!”     

                                Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány