Generációk álmát őrizzük 30 éve Magyarországon

A billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, tökéletes, egészséges alváskörülményeket megteremtő alváskultúrát.
Egy generáció nőtt fel azóta, hogy jelen van a billerbeck Magyarországon, e harminc év alatt határozott törekvésünk, hogy a küldetésnek megfeleljünk.
Olyan fejlesztéseket és termékkínálatot hoztunk létre, amely egyedülálló a piacon. A hagyományok képviselete mellett gyártástechnológiánk nagy hangsúlyt fektet a ökológiai fenntarthatóság védelmére.

Pihentető éjszakai alvás során szervezetünk feltöltődik, regenerálódik, hogy az újabb napot kipihenten, frissen kezdhessük. A nyugodt alváshoz azonban egyéni igényeinkhez alkalmazott hálókörnyezet és alvásklíma, azaz gondosan megtervezett ágy, matrac, paplan és párna szükséges.
Fejlesztéseinkkel a tudományos kutatásokat és a technikai vívmányokat szem előtt tartva igyekszünk az alvás nyugalma iránti eredeti emberi igényt a legjobban kiszolgálni.

Mi megbecsüljük vásárlóink hűségét. Törzsvásárlóink számára 40% kedvezménnyel ajánljuk a közkedvelt CHANTAL ágyneműket, elegáns BIANKA ágyneműhuzat garnitúrákat és a színpompás TÖRÖLKÖZŐINKET. Elérhető a kedvezmény a programhoz csatlakozó viszonteladó partnerekeinél valamint márkaboltjainkban. 

30 éves a Billerbeck