Különleges ajánlataink

Novemberi kedvezményeink

Bahama Nova matracok
10% kedvezmény

Bahama Nova matracok

A matracaink közül a billerbeck termékcsaládból a Bahama Nova matrac kedvezményes termékünk a hónapban. Ajánljuk azoknak, akik a rugós matracokat részesítik előnyben. Ez a matracunk tasakrugós, habkeretes, s két oldalán eltérő keménységű panel Ökosoftnesst párnázóréteggel van ellátva, így kiválasztható a számunkra az ideális alvásfelület. Zónázásának köszönhetően tökéletes ortopéd alátámasztást biztosít, ezáltal gerinckímélő hatású. 

Most már nem kell matracvédőt külön vásárolnia a matracracvédő tartozéka a matracaiknak! 

Vásárolja meg webáruházunkban kedvezményesen.

 

Virgin Satin termékek
20% kedvezmény

Virgin Satin termékek

A pelyhes áruk kedvelőinek kedvezünk novemberben, ezzel az igen népszerű és közkedvelt termékünkkel. Lágy, selymes fényű pamut-szatén huzatba töltjük a meleget adó 90% víziszárnyas pehely tartalmú töltetet, amely nemcsak megfelelő melegséget, hanem kellemes és természetes alvási kényelmet is biztosít a vásárlóinak. A Virgin Satin Uno paplan főként átmeneti időszakra, őszi használatra, fűtött szobába ajánljuk, a Casettino változata pedig kazettás könnyű meleg téli paplan. 

Termékeket kedvezményes megvásárolhatja webáruházunkban.

Virgin Satin párnák

Virgin Satin paplanok

Chantal Duo paplan
20% kedvezmény

Chantal Duo paplan

Chantal duo paplant javasoljuk azoknak, akik a téli hidegben is kellemes alvásklímát, egyenletes melegséget szeretnének biztosítani maguknak. Erről gondoskodik ez a duo paplan, azaz dupla réteg töltéssel rendelkezik, mint a normál Chantal paplan. Házi poratkákra érzékenyek számára ideális választás, hiszen akár 95°C-on mosható, hipoallergén termék.

Vásárolja meg webáruházunkban

A kedvezmények nem összevonhatóak és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, csak a billerbeck márkaszaküzletekben  és az édesálom.hu oldalon!